Ricoh Pro C7200x GRAPHIC ARTS EDITION

ADVARSEL: KAN UDVIDE DIN KREATIVE HORISONT

Ricoh Pro C7200x GRAPHIC ARTS EDITION

Teknologien bag Ricoh Pro C7200x Graphic Arts Edition tilbyder ikke kun den ypperste og skarpeste billedkvalitet, men er også i en helt anden liga, når det kommer til mediehåndtering, produktivitet og brugervenlighed. Her er løsningen til dig, som søger en digital produktionsprinter, der kan hjælpe dig med at differentiere og vækste din forretning! Udfyld formularen for at bestille en gratis samling af prøvetryk - og mærk og se selv et udsnit af de kreative muligheder, som Ricoh Pro C7200x kan tilbyde!

Bestil en gratis samling af prøvetryk

Udfyld formularen for at bestille en GRATIS samling af prøvetryk.

Complete the form below

 

 

 

 

 


Nøglefunktioner

Funktion

5. FARVEVÆRK

Forøg dine markedsandele med det 5. farveværk og væk opmærksomheden hos nye og eksisterende kunder! Skab imponerende outputs med special effects ved hjælp af neongul, neonpink, hvid, klar og usynlig rød toner. Med det 5. farveværk, som nemt kan tilpasses dine behov, kan du udvide den kreative horisont for dine kunder.

Funktion

BANNERPRINT

Slip kreativiteten fri med muligheden for auto dulpex op til 700 mm eller 1260 mm simplex.

Funktion

IMPONERENDE PRINTKVALITET

Tilfredsstil selv de mest krævende kunder med hele 2400 dpi x 4800 dpi laser opløsning, billedkontrol og knivskarp registrering.

Funktion

SERVICE FORDELE

Print uden stop! Ricohs maskiner ligger nummer 1, når det kommer til dækning og ekspertise.

Funktion

EXCEPTIONEL ALSIDIGHED

Levér ensartet høj printkvalitet på strukturerede, syntetiske, magnetiske, metalliske, konvolutter og andre medier op til 360 gsm.

Funktion

INLINE EFTERBEHANDLINGSMULIGHEDER

Maksimér din produktivitet med et væld af inline efterbehandlingsløsninger, som fx booklets, cover interposers, mapper, arkfinisher samt ringbind.

Udvid din horisont! Se og mærk selv kvaliteten på dette materiale, som er printet ved hjælp af Ricoh Pro C7200x og Touch7


  • Tilføj nemt neoneffekter til dine materialer
  • Tilpas det 5. farveværk efter behov
  • Knivskarp billedkvalitet
  • Skelsættende mediehåndtering
  • Imponerende produktivitet

Transformér dine materialer med neontoner og Touch7 software - et brugervenligt Photoshop plugin, så du kan tilføje neonfarver og printe med udvidede farvemuligheder (ECG). Besøg touch7.co for at læse mere!